Geweldig nieuws! Powerspel ontvangt het WebwinkelKeurmerk!

  • Achtergrondinformatie
  • Algemeen

We hebben geweldig nieuws om met jullie te delen: Powerspel heeft onlangs het felbegeerde WebwinkelKeurmerk ontvangen! 🎉 Dit betekent dat we nu officieel erkend zijn als een betrouwbare en veilige online winkel waar je met een gerust hart kunt winkelen.

Hoera!

We zijn super blij en trots dat we dit keurmerk hebben verdiend, want het laat zien dat we ons echt inzetten voor onze klanten. Het is als een ‘stempel van goedkeuring’ dat ons vertelt dat we de juiste dingen doen en dat we onze klanten de beste ervaring willen bieden.

Waarom is dit zo belangrijk?

Het WebwinkelKeurmerk is als een soort garantie voor jou, onze klant! Het betekent dat wanneer je iets bij ons koopt, je kunt vertrouwen op onze kwaliteit, service en betrouwbaarheid. We willen dat je je comfortabel voelt bij het winkelen bij ons, en dit keurmerk helpt ons daarbij.

Wat betekent dit voor jou?

Ten eerste betekent dit dat je weet dat je bij ons in goede handen bent. Of je nu op zoek bent naar inspiratie, voorbeelden, uitleg of materialen voor spelend en bewegend leren, je kunt erop vertrouwen dat je bij Powerspel kwaliteit krijgt. Ook kun je nu met een gerust hart online winkelen, wetende dat we voldoen aan de strenge eisen van WebwinkelKeur.

Geweldig nieuws! Powerspel ontvangt het WebwinkelKeurmerk!

Wat kun jij doen?

Heb je onlangs wat besteld en heb je nog geen review achtergelaten, dan kun je anderen helpen door jouw ervaring te delen.
Een keurmerk is één, échte reviews / klantervaringen vertellen nog veel meer. Dit doe je door op de uitnodiging te klikken die je in de mail hebt ontvangen óf via deze link.
Een review plaatsen is snel en eenvoudig! 

Dus, waar wacht je nog op?

Kom langs op onze website en bekijk ons ​​assortiment aan geweldige producten! Of het nu gaat om materialen voor rekenen, taal, spelling of topo, we hebben voor elk wat wils. En nu, met ons gloednieuwe WebwinkelKeurmerk, kun je met nog meer vertrouwen bij Powerspel winkelen.

We hopen je snel te zien in onze online winkel!

Tot ziens,
Het team van Powerspel