Verzenden en retourneren

Verzenden

Wij verzenden bestellingen naar zowel particulieren als scholen, bedrijven, instellingen of praktijkhouders in Nederland en België.
Mocht je vanuit een ander land interesse hebben in onze producten en willen weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact met ons op. 

De verzendkosten voor Nederland zijn € 4,95.
Naar België bedragen de verzendkosten € 12,75.
Afhalen in Helmond is gratis.
Wij verzenden de meeste pakketten met DHL.

Wij pakken alle bestellingen met veel zorg in. Hierbij staat voorop dat de producten in een perfecte staat bij jou als klant komen. Daarnaast proberen wij ook rekening te houden met het milieu. Wij hebben een voorkeur voor papieren verpakkingen. Het plastic verpakkingsmateriaal dat door ons gebruikt wordt, betreft allemaal hergebruikt materiaal (met uitzondering van de luchtkussen enveloppen).

Leveren

De levertijd bedraagt veelal 1 tot 2 werkdagen *.
Voor de leermatten kan deze levertijd wat langer zijn. Bepaalde leermatten hebben wij niet op voorraad en komen vanuit de leverancier naar het afleveradres. Over het algemeen bedraagt de levertijd dan ongeveer een week.

* Met uitzondering van weekenden en vakanties. Omdat wij vooral leveren aan scholen, bieden wij op vrijdag en in vakanties geen pakketten aan. Hiermee proberen we te voorkomen dat de vervoerder de bestelling aanbiedt buiten de openingstijden. Mocht je de bestelling op een huisadres willen ontvangen op een zaterdag of in een vakantie, geef dit dan aan in de opmerkingen of neem even contact met ons op.

Heb je een bestelling geplaatst, met een combinatie van producten uit eigen voorraad en producten die vanuit de leverancier komen, dan versturen wij de bestelling meestal in 2 delen. Het gedeelte uit onze eigen voorraad leveren wij veelal na 1 tot 2 werkdagen. Het gedeelte dat vanuit de leverancier komt, zal er na ongeveer een week zijn.

Retourneren

Mocht je niet tevreden zijn met de producten die je besteld hebt, dan kun je deze aan ons retourneren. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen.

Maak hiervoor gebruik van het retourformulier hieronder of mail naar info@powerspel.nl. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 

Gebruik de verpakkingsmaterialen waarmee de producten geleverd zijn. Dit om de retourzending weer netjes terug te kunnen sturen!

Wanneer je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Waar nodig (bijvoorbeeld omdat je een deel van de producten wél houdt) vragen we je om de doos extra op te vullen. Zo worden beschadigingen aan de producten voorkomen.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. De kosten voor het retourneren, betaal je zelf. Je bent vrij om te kiezen met welke vervoerder je de retournering verstuurd.

De retourzending zal bij ons verwerkt worden zodra deze binnen is. Daar waar nodig is, zullen we nog contact met je opnemen.Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Recente Blog Berichten

Bekijk alle berichten
11 april 2024

Geweldig nieuws! Powerspel ontvangt het WebwinkelKeurmerk!

Lees meer
Hoe kun je starten met bewegend leren?
29 maart 2024

Hoe kun je starten met bewegend leren?

Lees meer
Voordeelpakket breuken - procenten - kommagetallen van Powerspel; materiaal voor spelend en bewegend leren
22 september 2023

Hoe kun je de kinderen uit groep 6, 7 en 8 goed breuken laten oefenen?

Lees meer

Heb je vragen?

Bij Powerspel staan we altijd klaar om je te helpen. Voor vragen, advies of tips; wij zijn er voor je.

Bovendien bieden we gratis adviesgesprekken aan!

Voel je vrij om (vrijblijvend) contact met ons op te nemen.

Meld je aan voor onze Nieuwsbrief

Zo profiteer je als eerste van scherpe acties, ideeën en inspiratie rondom spelend en bewegend leren.